Festa major Sabadell

Hosted by Group avatar Restarters Barcelona

Party impact

5

participants

6

restarters

15 kg

waste prevented

185 kg

CO2 emission prevented

3

devices fixed

2

devices repairable

n/a

devices dead

equivalent to...

Volunteers at a Restart Party fixing devices, cropped on hands

Description

CATALÀ/ ESPAÑOL

Tens una batedora que no acaba d’anar bé? Vols passar una bona estona i aprendre a arreglar-la? L’ordinador fa un soroll estrany i no saps per què?

 

Vine a la propera Restart Party i trobaràs un grup de reparadors voluntaris que t’ajudaran a aconseguir-ho.

 

La propera Restart Party serà el dissabte 2 de setembre, de 10:00h a 13:00h, a l'Espai Cultura Fundació Sabadell (Carrer d'en Font, 25). Allà farem un punt de trobada entre tècnics i entesos de les reparacions amb gent interessada en una nova relació amb els aparells que tenim a la llar.

 

Aquesta activitat és gratuita! (Encara que qualsevol donació és benvinguda perquè ens ajudarà a poder organitzar noves Restart Parties). 
 

Només fa falta que omplis el següent formulari per ajudar a organitzar-nos.
 

Inscripció a la Restart Party

 

Fins aviat


 

¿Tienes una batidora que no acaba de funcionar bien? ¿Quieres pasar un rato divertido y aprender a arreglarla? ¿Tu ordenador hace un ruido extraño y no sabes por qué?

 

Ven a la próxima Restart Party y encontrarás a un grupo de reparadores voluntarios que te ayudarán a conseguirlo.

 

La próxima Restart Party tendrá lugar, pues, el próximo sábado 2 de Septiembre, de 10h a 13h, en el Espai Cultura Fundació Sabadell (Carrer d'en Font, 25)Será un punto de encuentro entre técnicos y entendidos en reparaciones con gente interesada en una nueva relación con los aparatos que tenemos en casa.

 

¡Esta actividad es gratuita! (Aunque cualquier aportación económica es bienvenida porque noa ayudará a organizar futuras Restart Parties).

 

Solo hace falta que rellenes el formulario que aparecerá al clickar en el botón de abajo para ayudar a organizarnos.

 

Inscripción a la Restart Party

 

Hasta pronto!

Location

Get directions on Google Maps

Carrer d'En Font, 25, Sabadell, España

About the group

Group avatar

Restarters Barcelona

Restarters Barcelona és un col·lectiu informal que vol impulsar alternatives a l'obsolescència planejada i la reapropiació de coneixements tecnològics. Inspirats per l'experiència de Restart Project, aquest col·lectiu sorgeix amb el propòsit d'activar i promoure l'auto-organització de Restart Parties als diferents barris de Barcelona. Per això es tracta d'un grup obert a la participació de qualsevol persona interessada en aquesta activitat i el seu màxim desig és 'contagiar' a altres persones i grups fins a convertirse en un moviment.
 
Restarters Barcelona està format per persones vinculades o no a altres iniciatives similars com 'Reparat Millor que Nou', l'espai Macus de la Cooperativa Integral Catalana o la xarxa internacional MEND*RS.
 
T'agradaria organitzar una Restart Party al teu barri?...Busca aliats i ens posem en marxa!

Group Stats

439

participants

257

hours volunteered

parties thrown

540 kg

waste prevented

7785 kg

CO2 emission prevented