Eco Concern

Hosted by Group avatar Restarters Barcelona

Party impact

15

participants

8

restarters

14 kg

waste prevented

90 kg

CO2 emission prevented

4

devices fixed

5

devices repairable

5

devices dead

equivalent to...

Volunteers at a Restart Party fixing devices, cropped on hands

Description

Tens una batedora que no acaba d’anar bé? Vols passar una bona estona i aprendre a arreglar-la? L’ordinador fa un soroll estrany i no saps per què?

 

Vine a la propera Restart Party i trobaràs un grup de reparadors voluntaris que t’ajudaran a aconseguir-ho.

 

La propera Restart Party serà dema al 16 gener, a Ecoconcern (C/ Carderrs 12, ppal). Allà farem un punt de trobada entre tècnics i entesos de les reparacions amb gent interessada en una nova relació amb els aparells que tenim a la llar.

 

Aquesta activitat és gratuita! (Encara que qualsevol donació és benvinguda perquè ens ajudarà a poder organitzar noves Restart Parties). 
 

Només fa falta que omplis el següent formulari per ajudar a organitzar-nos.
 

Inscripció a la Restart Party

 

Fins aviat


 

¿Tienes una batidora que no acaba de funcionar bien? ¿Quieres pasar un rato divertido y aprender a arreglarla? ¿Tu ordenador hace un ruido extraño y no sabes por qué?

 

Ven a la próxima Restart Party y encontrarás a un grupo de reparadores voluntarios que te ayudarán a conseguirlo.

 

La próxima Restart Party tendrá lugar, pues, mañana el 16 de enero, de 19.30h a 21h, en el Ecoconcern (C/ Carders 12, ppal)Será un punto de encuentro entre técnicos y entendidos en reparaciones con gente interesada en una nueva relación con los aparatos que tenemos en casa.

 

¡Esta actividad es gratuita! (Aunque cualquier aportación económica es bienvenida porque nos ayudará a organizar futuras Restart Parties).

 

Solo hace falta que rellenes el formulario que aparecerá al clickar en el botón de abajo para ayudar a organizarnos.

 

Inscripción a la Restart Party

 

Hasta pronto!

Location

Get directions on Google Maps

Eco Concern

About the group

Group avatar

Restarters Barcelona

Restarters Barcelona és un col·lectiu informal que vol impulsar alternatives a l'obsolescència planejada i la reapropiació de coneixements tecnològics. Inspirats per l'experiència de Restart Project, aquest col·lectiu sorgeix amb el propòsit d'activar i promoure l'auto-organització de Restart Parties als diferents barris de Barcelona. Per això es tracta d'un grup obert a la participació de qualsevol persona interessada en aquesta activitat i el seu màxim desig és 'contagiar' a altres persones i grups fins a convertirse en un moviment.
 
Restarters Barcelona està format per persones vinculades o no a altres iniciatives similars com 'Reparat Millor que Nou', l'espai Macus de la Cooperativa Integral Catalana o la xarxa internacional MEND*RS.
 
T'agradaria organitzar una Restart Party al teu barri?...Busca aliats i ens posem en marxa!

Group Stats

439

participants

257

hours volunteered

parties thrown

540 kg

waste prevented

7785 kg

CO2 emission prevented