Sabadell

Hosted by Restarters Barcelona

CATALÀ/ ESPAÑOL

Tens una batedora que no acaba d’anar bé? Vols passar una bona estona i aprendre a arreglar-la? L’ordinador fa un soroll estrany i no saps per què?

 

Vine a la propera Restart Party i trobaràs un grup de reparadors voluntaris que t’ajudaran a aconseguir-ho.

 

La propera Restart Party serà el dissabte 2 de setembre, de 10:00h a 13:00h, a l’Espai Cultura Fundació Sabadell (Carrer d’en Font, 25). Allà farem un punt de trobada entre tècnics i entesos de les reparacions amb gent interessada en una nova relació amb els aparells que tenim a la llar.

 

Aquesta activitat és gratuita! (Encara que qualsevol donació és benvinguda perquè ens ajudarà a poder organitzar noves Restart Parties). 
 

Només fa falta que omplis el següent formulari per ajudar a organitzar-nos.
 

Inscripció a la Restart Party

 

Fins aviat


 

¿Tienes una batidora que no acaba de funcionar bien? ¿Quieres pasar un rato divertido y aprender a arreglarla? ¿Tu ordenador hace un ruido extraño y no sabes por qué?

 

Ven a la próxima Restart Party y encontrarás a un grupo de reparadores voluntarios que te ayudarán a conseguirlo.

 

La próxima Restart Party tendrá lugar, pues, el próximo sábado 2 de Septiembre, de 10h a 13h, en el Espai Cultura Fundació Sabadell (Carrer d’en Font, 25)Será un punto de encuentro entre técnicos y entendidos en reparaciones con gente interesada en una nueva relación con los aparatos que tenemos en casa.

 

¡Esta actividad es gratuita! (Aunque cualquier aportación económica es bienvenida porque noa ayudará a organizar futuras Restart Parties).

 

Solo hace falta que rellenes el formulario que aparecerá al clickar en el botón de abajo para ayudar a organizarnos.

 

Inscripción a la Restart Party

 

Hasta pronto!

Sabadell
Saturday, 02 September 2017
10:00 - 13:00

Restarters Barcelona


Find out where our data comes from or download it from our FAQ. The development of the "Fixometer" tool was funded by the Innovation in Waste Prevention Fund, run by WRAP. Thank you to WRAP and our implementing partners the engine room (project management and development), Circular Ecology (mentoring on environmental data) and Leaven Lab (design). 

wrap-logo  engineroomcircular_ecology