Ca l’Isidret

Catalonia, Spain

Hosted by Group avatarRestarters Barcelona

Party impact

...

participants

...

restarters

...

waste prevented

...

CO2 emission prevented

...

devices fixed

...

devices repairable

...

devices dead


equivalent to...

Volunteers at a Restart Party fixing devices, cropped on hands

Description

El proper dissabte, 29 de Maig, de 10h a 13h, al Ca l’isidret (Carrer de Josep Pla, 174 – Barcelona), organitzem una Restart Party on un grup de voluntaris i voluntàries amb habilitats tècniques ajudarem a les persones assistents com tu a reparar els aparells electrònics espatllats. Més info a: http://restartersbcn.info/
* Omple un formulari per cada aparell que vulguis reparar. (Demanem portar només un aparell per participant, per així poder atendre al màxim de persones possibles, però si ho necessites, pots inscriure més d’un i, en cas que hi hagi temps suficient, intentarem reparar la resta d’aparells).
* Et demanem dades personals només per posar-nos en contacte amb tu en cas de necessitat o per avisar-te en cas de cancel·lació.
* Degut a la seva complexitat i dificultat, preferim no intentar reparar càmeres fotogràfiques o impressores.

El próximo sábado 29 de mayo, de 10h a 13h, en Ca l’isidret (Carrer de Josep Pla, 174 – Barcelona), organizamos una Restart Party donde un grupo de voluntarios y voluntarias con habilidades técnicas ayudaremos a las personas asistentes como tú a reparar los aparatos electrónicos estropeados. Más info en: http://restartersbcn.info/
* Completa un formulario por cada aparato que quieras reparar. (Os pedimos traer sólo un aparato por participante, para así poder atender al máximo de personas posibles, pero si lo necesitas, puedes inscribir más de uno y, en caso de que haya tiempo suficiente, intentaremos reparar el resto de aparatos).
* Te pedimos datos personales sólo para ponernos en contacto contigo en caso de necesidad o para avisarte en caso de cancelación.
* Debido a su complejidad y dificultad, preferimos no intentar reparar cámaras fotográficas ni impresoras.

Location

Get directions on Google Maps

Carrer de Josep Pla, 174, 08020 Barcelona, Spain

About the group

Group avatar

Restarters Barcelona

Restarters Barcelona és un col·lectiu informal que vol impulsar alternatives a l'obsolescència planejada i la reapropiació de coneixements tecnològics. Inspirats per l'experiència de Restart Project, aquest col·lectiu sorgeix amb el propòsit d'activar i promoure l'auto-organització de Restart Parties als diferents barris de Barcelona. Per això es tracta d'un grup obert a la participació de qualsevol persona interessada en aquesta activitat i el seu màxim desig és 'contagiar' a altres persones i grups fins a convertirse en un moviment.
 
Restarters Barcelona està format per persones vinculades o no a altres iniciatives similars com 'Reparat Millor que Nou', l'espai Macus de la Cooperativa Integral Catalana o la xarxa internacional MEND*RS.
 
T'agradaria organitzar una Restart Party al teu barri?...Busca aliats i ens posem en marxa!

Group Stats

...

participants

...

hours volunteered

...

parties thrown

...

waste prevented

...

CO2 emission prevented