Egna gjenbrukssenter

Oslo, Norway

Hosted by Group avatarRestarters Oslo

Party impact

...

participants

...

restarters

...

waste prevented

...

CO2 emission prevented

...

devices fixed

...

devices repairable

...

devices dead


equivalent to...

Volunteers at a Restart Party fixing devices, cropped on hands

Description

Torsdag 8. september arrangeres Fiksefest på Egna. På en Fiksefest utforsker og reparerer vi elektronikken sammen, lærer av hverandre og har det gøy med å la den leve lenger.

Fiksefest arrangeres av Restarters Norge, Fremtiden i våre hender og Bodø kommune. Frivillige fiksere hjelper deg med å reparere tingene dine. Alle typer elektroniske gjenstander er velkomne, så fremt du klarer å bære dem selv. Vi fikser altså ikke hvitevarer og heller ikke mikrobølgeovner.

Bli med og skru opp, utforsk og reparer dine kjære, gamle (eller nye!) produkter som er ødelagte. Ved å jobbe praktisk med reparasjon kan vi endre vårt forhold til elektronikk, hvordan vi setter pris på og tar vare på den.

Location

Get directions on Google Maps

Verkstedveien 1, 8008 Bodø, Norge

About the group

Group avatar

Restarters Oslo

Tar vi vare på tingene våre, tar vi vare på naturen.

Restarters Norway vil skape en kultur for reparasjon med fokus på bærekraftig elektronikk. Vi vil vise at det kan være gøy å reparere! Vi hjelper deg med å ta vare på egen elektronikk. Vi forteller politikere og bransjen at det må bli lettere og billigere å reparere, og at det vi kjøper må leve lenger.


If we take care of our things, we take care of nature.

Restarters Norway will create a culture of repair with a focus on sustainable electronics. We want to show that it can be fun to repair! We help you take care of your own electronics. We tell politicians and the industry that it must be easier and cheaper to repair, and that what we buy must live longer.

Group Stats

...

participants

...

hours volunteered

...

parties thrown

...

waste prevented

...

CO2 emission prevented