House of Time

Hosted by Group avatar

Party impact

...

participants

...

restarters

...

waste prevented

...

CO2 emission prevented

...

devices fixed

...

devices repairable

...

devices dead


equivalent to...

Volunteers at a Restart Party fixing devices, cropped on hands

Description

Kom naar het Repair Café en geef je spullen een tweede leven. Je vindt er het nodige materiaal én deskundige hulp om je kapotte zaken – in de mate van het mogelijke – te fiksen. Kledij, meubels, (al dan niet elektrische) apparaten, computers, speelgoed, … neem het mee voor een gratis herstelbeurt in een gezellige, ontspannen sfeer.

Naast het team herstellers zijn ook 2 Handmade in Brugge – labelhouders die namiddag aanwezig.

Bert Vertommen van Volksspelen Madeleine herstelt en verkoopt antieke en vintage volksspelen en caféspelen. Heb je dus een spel dat hersteld moet worden, dan kun je op die namiddag op House of Time terecht. Graag op voorhand je herstelling doorgeven (eventueel ook foto’s) zodat Bert het geschikte materiaal kan meebrengen. Mailen kan naar: [email protected]

Hannelore Maet van LoreVlecht herstelt vlechtwerk: stoelzittingen, rugleuningen, manden in rotan… Zij geeft tijdens het Repair Café een demo. Breng gerust je vlechtwerk mee zodat ze het te herstellen stuk kan beoordelen en een prijsofferte kan maken.

Repair Café is een initiatief van Netwerk Bewust Verbruiken, in samenwerking met LETS Vlaanderen, Transitie Vlaanderen, KOMOSIE, Netwerk Tegen Armoede, Stichting Repair Café, De Republiek/Handmade in Brugge, Avansa en Hot.

Location

Get directions on Google Maps

Komvest 45/47, Brugge, België

About the group

Group avatar

Group Stats

...

participants

...

hours volunteered

...

parties thrown

...

waste prevented

...

CO2 emission prevented