Lindeberglokalet

Oslo

Hosted by Kaja from Group avatarRestarters Oslo

Party impact

...

participants

...

restarters

...

waste prevented

...

CO2 emission prevented

...

devices fixed

...

devices repairable

...

devices dead


equivalent to...

Volunteers at a Restart Party fixing devices, cropped on hands

Description

Ombruksuka 2016 presenterer: Fiksefest for elektronikk med Restarters Oslo!

Har du knust telefonskjerm? Treg PC? Ødelagt brødrister, lampe eller nettbrett? Ta den med til fiksefest for elektronikk med Restarters Oslo i Lindeberglokalet! Restarters Oslo er en gjeng med frivillige fiksere, som hjelper deg med å skru opp, utforske og reparere de ødelagte tingene dine. 

Før du kommer:
•Sørg for at gjenstanden er ladet opp hvis mulig
•Ta med egen lader
•Ta back-up hvis du er redd for innhold på PC eller lignende
•Vi tilbyr hjelp, men stiller ingen garantier for at vi får løst problemet

Arrangementet er gratis, og det blir enkel servering. I forkant blir det en kort presentasjon av Lindeberglokalets arbeid med ombruk og avfallsreduksjon.

Location

Get directions on Google Maps

Lindeberglokalet

About the group

Group avatar

Restarters Oslo

Restarters Oslo har som formål å bidra til å skape en kultur for reparasjon av elektronikk i Oslo, basert på frivillighet, delingskultur og bærekraft. Vi er en del av et internasjonalt Restarters-nettverk som har vokst ut av Londonbaserte The Restart Project. 

Nordmenn ligger på Europatoppen når det gjelder bruk og kast av elektronikk. Ved å jobbe praktisk og lokalt, spre glede og mestring knyttet til reparasjon ønsker vi å endre folks forhold til elektronikk, hvordan vi setter pris på og tar vare på den.
På en Fiksefest utforsker og reparerer vi elektronikken sammen, lærer av hverandre og har det gøy med å la den leve lenger. 


Restarters Oslo ble startet høsten 2016 i samarbeid med Norway Makers, Naturvernforbundet, Deichmanske bibliotek og Institutt for Informatikk ved Universitetet i Oslo. I juni 2017 mottok vi Oslos Miljøpris og ble nominert til Nordisk råds miljøpris. Det er vi stolte av! 

Group Stats

...

participants

...

hours volunteered

...

parties thrown

...

waste prevented

...

CO2 emission prevented