Maker Faire

Catalonia, Spain

Hosted by Group avatarRestarters Barcelona

Party impact

...

participants

...

restarters

...

waste prevented

...

CO2 emission prevented

...

devices fixed

...

devices repairable

...

devices dead


equivalent to...

Volunteers at a Restart Party fixing devices, cropped on hands

Description

El proper dissabte 5 d’octubre, de 11h a 13h, dins del marc de la Maker Faire, a la Nau Bostik (C/Ferran Turné, 1-11), presentarem el projecte “Barcelona s’endolla!” i un grup de voluntaris amb habilitats tècniques ajudarem a les persones assistents com tu a reparar els aparells electrònics espatllats. Més info a: http://restartersbcn.info/

IMPORTANT: Per entrar a l’espai de la MAKER FAIRE, a més d’omplir aquest formulari de la Restart Party, haruies d’inscriure’t a la Maker Faire a través d’aquest link i treure l’entrada pel dia de la Restart Party  (dissabte 5 d’octubre).
https://www.eventbrite.com/e/maker-faire-barcelona-2019-registration-66474201125

****

El próximo sábado 5 de octubre, de 11h a 13h, dentro del marco de la Maker Faire, en la Nau Bostik (C/Ferrán Turné,1-11), presentaremos el proyecto “Barcelona s’endolla!” y un grupo de voluntarios con habilidades técnicas ayudaremos a las personas asistentes como tú a reparar los aparatos electrónicos estropeados. Más info en: http://restartersbcn.info/

IMPORTANTE: Para entrar al espacio de la MAKER FAIRE, además de rellenar este formulario de la Restart Party, deberías inscribirte a la Maker Faire a través del siguiente link para sacar la entrada para el día de la Restart Party (sábado 5 de octubre).
https://www.eventbrite.com/e/maker-faire-barcelona-2019-registration-66474201125

Location

Get directions on Google Maps

Nau Bostik

About the group

Group avatar

Restarters Barcelona

Restarters Barcelona és un col·lectiu informal que vol impulsar alternatives a l'obsolescència planejada i la reapropiació de coneixements tecnològics. Inspirats per l'experiència de Restart Project, aquest col·lectiu sorgeix amb el propòsit d'activar i promoure l'auto-organització de Restart Parties als diferents barris de Barcelona. Per això es tracta d'un grup obert a la participació de qualsevol persona interessada en aquesta activitat i el seu màxim desig és 'contagiar' a altres persones i grups fins a convertirse en un moviment.
 
Restarters Barcelona està format per persones vinculades o no a altres iniciatives similars com 'Reparat Millor que Nou', l'espai Macus de la Cooperativa Integral Catalana o la xarxa internacional MEND*RS.
 
T'agradaria organitzar una Restart Party al teu barri?...Busca aliats i ens posem en marxa!

Group Stats

...

participants

...

hours volunteered

...

parties thrown

...

waste prevented

...

CO2 emission prevented